Tack älskade mamma för att du är du…

En riktigt lyckad Mors dag!
Hon ställer alltid upp för sina barn och barnbarn, Sylvie Gustavsson från Östra Ljungby. Är något av de tre barnbarnen sjuka kan deras föräldrar ringa sin mamma när som helst, till och med mitt i natten, för att få assistans. Därför anmälde dottern Ann-Sofie Hemme henne till Söderås Journalens tävling där man kunde vinna en fin Mors dags-middag på Skvattemölla kvarn.
– Det var jättetrevligt och jättegott. Trots att vi bor i Östra Ljungby har jag aldrig varit där tidigare, det blir väl ofta så när det är för nära inpå.

Fantastisk svampsås

Sylvie och hennes sällskap av barn och barnbarn (totalt sju personer) serverades en riktigt välsmakande trerättersmeny. Till förrätt blev det snittar med lax och räkor, varmrätten var kalkon med svampsås och potatis, och till dessert bjöds kaffe och tårta.
– Allting var jättefint, men svampsåsen vi fick till kalkonen var fantastisk. Den var riktigt saftig och gräddig, man kunde nästan ha ätit den med sked, skrattar Sylvie.

Familjen brukar alltid fira mors dag, men kanske inte så här extra-vagant. Och nu när Sylvie har fått upp ögonen på Skvattemölla kvarn kommer hon definitivt att återvända dit. Och allt detta bara för att hon när en så uppskattad farmor och mormor.
– Det är min plikt tycker jag – man ska hjälpa sina nära och kära, avslutar Sylvie.