Vad tycker du om Söderåsshopping?

Varför har ert företag valt att gå med?

Pia Williamsson
Klippans Kultur Center

– Söderåsshopping är en bra sida där man lätt och smidigt kan hitta det man söker. Vi annonserar där för att kunna synas, och vill att det ska vara lätt för våra kunder att hitta oss. Den senaste tiden har vi haft en ökning av bokningar från Klippan. Det beror så klart inte bara på Söderåsshopping, men det kan säkert spela in lite grann.

Malin Lindberg
Jonssons Ledstångsfabrik

– Jag tycker om att man både kan gå in och kolla vad som händer i bygden på evenemangskalendern och hitta företag man behöver komma i kontakt med. Det gäller att synas så mycket som möjligt. Vi har aldrig annonserat på det här viset förr, men det är alltid kul att prova nya plattformar. När jag läste hur många som besöker sidan så var det fler än jag någonsin kunde tro.

Håkan Anderson
Algot Anderssons Trä & Byggvaror

– Vi har ju butiker både i Kvidinge och i Rydebäck, och i Rydebäcksområdet skickar vi ut ett blad varje vecka, plus att vi ger ut en egen tidning som heter Byggdags tre gånger om året. Söderåsshopping är ett fint alternativ till detta – på nätet kan man nå folk som man inte når någon annanstans.

James Andersson
JSE Skogsentreprenad

– Söderåsshopping är en bra databas för de lokala företagen. Det gäller att kunna nå ut till så många som möjligt. Det är kul att kunna gå in på sidan och läsa om andra företag och se deras verksamhetsbeskrivningar. Själv har man ju som lokal företagare ganska bra koll på de flesta, men om man är privatperson och inte lika insatt kan jag tänka mig att man kan ha bra nytta av Söderåsshopping.