Föreningsinfo

Söderåsshopping värnar om föreningslivet i bygden. Därför har vi valt att lägga ut föreningsinfo som en gratistjänst på vår sida.

Oavsett om din förening sysslar med idrott, hantverk, hembygd eller något annat så kan du gå in på Söderåsshopping för att själv lägga in den information du vill ha ut. Ska ni ha ett möte där ni vill locka mycket folk? Eller vill ni lägga upp bilder från er senaste match eller ert senaste arrangemang? Då är föreningsinfo ett bra ”fönster” där du når många läsare.

Under föreningsinfo finns också ett sökbart register där bygdens föreningar står listade. Du som söker kontakt med en speciell förening kan gå in och söka på denna och sedan hitta de uppgifter du behöver. Saknas din förening i vårt register?

Kontakta i så fall oss på:
forening@soderasshopping.se
eller 0435-779054.