Vinn Mors dags-middag

Vill du hylla din mamma lite extra på Mors dag?

Vill du hylla din mamma lite extra på Mors dag? Skriv i så fall ner varför din mamma är den allra bästa av mammor, och varför hon förtjänar en god middag i genuin miljö på Skvattemölla utanför Östra Ljungby. Värdet på middagen är 1 000 kronor, så vill du ta mer fler personer än dig själv och din mamma så får du lägga till en extra summa själv. Men 1 000 kronor är ju trots allt en bra bit på vägen, eller hur?

För att kunna komma ifråga för vinsten måste du ha möjlighet att besöka Skvattemölla på Mors dag, som i år infaller söndagen den 30 maj. I ett kommande nummer gör vi ett reportage om ert restaurangbesök. Skicka in din motivering till Söderås Journalens redaktion, så väljer vi ut den mamma som vi tycker förtjänar en god middag allra mest.

Vi behöver ditt svar senast måndagen den 10 maj.
Adressen är som följer:
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 KLIPPAN

Märk kuvertet
”Mors dags-middag”