Påsken – Så mycket mer än bara god mat

Påsken är en av årets mathögtider och som alltid har vi laddat upp för en färgsprakande och riktigt god påsk. Känn doften av blommor och nygräddat bröd, smaken av nylagd sill och massor av butiks- och närproducerad mat i delikatessen. Detta och mycket mer gör det värt att kliva in i Klippans lokala matbutik – allt till goda och vänliga priser.

Alla blir glada för en blomma

Välkommen att titta in i vårt fina växthus där våren redan gjort entré. Vem vill du ge en blomma idag eller är det dags att ta tag i utplanteringen? I växthuset på 300 m², finns det alltid blommor och växter som blommar och lyser upp tillvaron – oavsett tillfälle. Inför påsk finns det massor av blommor och arrangemang som hälsar våren välkommen. 

Pyntat och redo för grillen

Vi har pyntat för påsken, har du? I butiken har vi laddat upp med årets påskpynt, inspiration och påskägg i mängder. Det finns något för alla smaker och festliga tillfällen. Under vårens härligaste högtid inspireras vi även av allt som har med grill och säsongens smakrika favoriter att göra. Det bästa är att de går att laga, kombinera och servera med det som du tycker om. Lagom till påsk utökar vi utbudet av butiks­styckat och packat kött. Vi jobbar med svenskt kött från lokala och välkända producenter och du köper det över disk eller butiksförpackat, färdigmarinerat eller i detaljer enligt önske­mål. Du väljer!

Vår personal hjälper mer än gärna dig att välja bland alla godsaker och i köket arbetas det för fullt i att laga mat och skapa upplevelser efter behov och smak. Till påsk kan du som alltid välja mellan klassiker och nya favoriter, smaker och upplevelser. Vi erbjuder helt enkelt något för alla!

Lokalt engagemang för en hållbar framtid

Sponsorväggen på ICA Kvantum har fått mycket uppmärksamhet under det gångna året. På ICA Kvantum Klippan arbetar man målinriktat för att stötta och utgöra en del av det lokala samhället. Detta sker främst genom samarbeten med lokala leverantörer, kommun och skola, föreningar och idrottsklubbar.

– Vi brinner för ett aktivt och levande Klippan och därför är vi otroligt stolta när vi nu kunnat förnya våra samarbeten och sponsorskap för 2024 med flera av kommunens föreningar, skolor och idrottsklubbar, säger Filip Cronberg på ICA Kvantum.

Välkommen till oss på ICA Kvantum Klippan! 

Vi har mer än god mat.

Emma tipsar om Örtmarinerad kalkon från Ingelsta och smaksatt färskost.
Peter tipsar om Högrevsburgare som fixas på i delikatessen vid beställning, Pepparbiff gjord på ryggbiff (som har ett pangpris under påsk: 279 kr/kg samt kryddsmör mantlad med heta kryddor.
Rebecka tipsar om Gubbarörabomb med butikslagad löksill.