Gunns Mode – månadens modebutik!

Stockholm Fashion District har som uppdrag att underlätta handeln mellan företag i Sverige och internationellt. Bland annat anordnas modeveckor med fokus på handel. Varje månad uppmärksammas framgångsrika modebutiker som ska fungera som inspirerande exempel för resten av Sverige. Månadens butik i mars blev Gunns Mode från Klippan.
– Vi är otroligt stolta och glada över att vi blivit utvalda till mars månads butik av Stockholm Fashion District, säger Helena Jacobsson som äger och driver Gunns Mode.

Motivering

Stockholm Fashion District fungerar som en mötesplats för inköpare och leverantörer. I sin motivering när de utsåg Gunns Mode från Klippan till mars månads butik:
”En lokal butik som handplockar guldkorn och matchar med en personlig touch. Med ett moderiktigt och unikt sortiment där det alltid finns flera överdelar att matcha en nederdel med. Här har kunden möjlighet att klä sig från topp till tå (underkläder, kläder, smycken, schalar, väskor och skor).”