Foto: Shutterstock

Love is in the air

Restaurangbesök, chokladlyx och presenter. Maximera myset under Alla hjärtans dag, och alla andra dagar, med
något av dessa åtta kärlekstips.

Ät gott tillsammans

Tända ljus, god mat och det där speciella sällskapet. Att fira kärleken på restaurang slår aldrig fel. Välj mellan grekiskt, indiskt, thailändskt eller klassisk svensk husmanskost. 
Redaktionen tipsar: Det finns mysiga restauranger i både Ljungbyhed och i Klippan.

Säg det med choklad

Choklad = romantik! Känslan av att vara hopplöst förälskad, samma känsla framkallas av kakaobönan. Så vem vet, en pralin­ask kanske är det som får den du gillar på fall? 
Redaktionen tipsar: Dagnys i Ljungbyhed och Norrehus i Klippan gör handgjorda praliner.

Lås fast er kärlek

Bron över järnvägen inne i Klippan är en bra plats för att hänga upp ett kärlekslås. 
Redaktionen tipsar: Låsen kan du köpa hos Lås & Säkerhet eller LT Lantmän.

Säg det med ett klädesplagg

Fira kärleken på alla hjärtans dag med att överraska hen med en stilsäker gåva. Både hos Gunns Mode och Basthi hittar du utvalda presenttips, allt från modeplagg, snygga accessoarer till snygga underkläder. På så sätt kan du påminna din
älskade om vad hen betyder för dig.
Redaktionen tipsar: Både Gunns Mode och Basthi/Lukas har kläder och accessoarer för både honom och henne.

Ge bort en behandling

Oavsett om du vill ge en gåva till din flickvän, pojkvän, fru, man, mamma eller pappa är ett presentkort på en behandling alltid uppskattat. Det kan vara massage, ansiktsbehandling eller pedikyr, det blir en oförglömlig gåva för någon du tycker om.
Redaktionen tipsar: Hos Helenas skönhetsvård och Hard Rock Eco får du det där lilla extra.

Blommor

Alla blir glada av blommor. Flera studier har visat att blommor påverkar människors välmående. Ge bort en färgglad och doftande bukett, det är bra både för kärleken och för hälsan. 
Redaktionen tipsar: Besök en florist i Klippan eller Ljungbyhed.

Smycken är alltid rätt

Inspireras av kärlekssmycken utmärkta att bära, eller ge bort, under årets mest rosenskimrande högtid. Hjärtan, roséguld och diamanter är signum för dagen. En ring eller ett halsband är extra romantiskt. Kanske ett halsband med två hjärtan som omfamnar varandra? En ring med en ädelsten i är en perfekt gåva till den du älskar.
Redaktionen tipsar: Guld o Silversmedjan har smycken för alla smaker och prisklasser.

Gå på konsert ihop

Musik får oss att må bra, att gå på konsert ger en intensivare upplevelse eftersom du delar den med andra. Skeenden startar i hjärnan som sätter igång förändringar i hela kroppen. Musik medför aktivitet i den del av hjärnan som sammankopplas med det autonoma nervsystemet och som kan framkalla fysiska reaktioner, såsom svettningar, sexuell upphetsning och ”kårar längs med ryggraden”.
Redaktionen tipsar: Norrehus är stället att besöka!