Julens smaker från Söderåsens gårdsbutiker

Låt julen fyllas av Söderåsens smaker. I vårt närområde finns mängder av god mat av hög kvalitet redo att dukas upp på jul­bordet. Passa på alla smakrika härligheter trakten har att er­bjuda.

Bjärhus gårdsbutik

Bjärhus gårdsbutik är den perfekta platsen att införskaffa lokala
läckerheter. I de välfyllda diskarna hittar du prisbelönt korv, chark och färskt ekologiskt kött. Det finns även en välfylld ostdisk med lokalproducerad hantverksost. I butiken hittar du
ekologiskt odlat från gården och annat från flera lokala mathantverkare.

Övarps gårdsbutik 

Övarps gårdsbutik lockar med färskt kött från lamm, nöt och gris. Här hittar ni fantastiskt fint kött av högsta kvalité. Från
deras hagar till era magar! 

Viking Fågel 

Ett stenkast från Övarp hittar du Viking Fågel, ett familje­företag som föder upp och säljer gäss, kalkoner och kyckling. Du som värderar en djurvänlig uppfödning högt och samtidigt vill njuta av fågelkött av högsta kvalitet ska välja Viking Fågel.

Dymöllans ålrökeri 

Letar du efter havets läckerheter är det till Dymöllans ålrökeri du ska besöka. Ett ål- och laxrökeri med gårdsbutik med ett stort sortiment av rökta produkter, inlagd sill och fiskdelikatesser.

Sånnagården 

Hembakat bröd är ett måste på julbordet. På Sånnagården hittar du en gårdsbutik med vedeldat stenugnsbageri, presentbutik och kaffestuga. I november och december är det dessutom julmarknad med massor av försäljare på plats.

Sweet Harmony 

Inne i Klippan ligger Sweet Harmony. En butik med lanthandels­känsla. Här hittar du naturliga produkter för kropp och själ samt leksaker av högsta kvalitet. De flesta besöker Sweet Harmony för deras fantastiska mat och kakor, allt är bakat och naturligt fritt från gluten helt utan vetestärkelse. Det mesta som bakas och tillagas är dessutom även mjölkproteinfritt. Här äter alla tillsammans och njuter ihop! Här hittar du presenterna som inte finns i någon annan butik, hit reser folk från hela Skåne.