Alla CANCAN måla – Colorama har färgen!

Per Anders Svensson övertog Golv- och Tapethuset 1998 och firar i år 25 år med Colorama Klippan. Inte nog med det,
Colorama har lanserat ett helt nytt färgvarumärke, CANCAN. Färgen sätter en ny standard för inomhusfärg med 66 olika kulörer, grund- och täckfärg i ett vilket gör målningen snabbare, enklare och bättre. Färgen har perfekt matt kulöråtergivning för alla rum och underlag. Färgen är tillverkad i Sverige och Svanenmärkt, ett närproducerat och bra miljöval alltså.

Provmåla med miniroller

Ytterligare en nyhet med CANCAN är verktygen och miniroller som ger dig väggfärg och roller i ett, i precis lagom mängd för att kunna testa färgen på ytan du vill måla. På det här viset slipper du rengöra pensel eller roller och undviker att låta färg gå till spillo. När du köper färgen levereras den i genomskinlig burk som gör att du ser kulören redan i burken. När du målar är det en av de mest heltäckande färgerna, du får ut mer av varje penseldrag.

Förverkligar dina önskemål

Kommer du till Colorama Klippan får du hjälp av personalen som jobbar här. Den samlade erfarenheten och kunskapen inom färg, vägg och golv gör att du får experthjälp oavsett vem du frågar. Veronica är dessutom inredningsdesigner och kan ge förslag till ny inredning, tapet och färg. Kanske ska du flytta eller vill förändra ditt nuvarande hem, Veronica hjälper dig att ta fram förslag till en trivsam hemmiljö utifrån dina tankar och önskemål. Här väcker personalen lusten hos dig att förnya ditt hem!

Förnya ditt hem

En burk färg och rätt verktyg är allt som behövs för att förvandla hela ditt hem. När du väl släppt loss din kreativa kraft finns ingenting som kan stoppa dig. Javisst så CANCAN du. Lycka till på din färgrika resa som startar hos Colorama Klippan.