Lions Klippan – föreningen med stort hjärta

Ännu ett år med Lions Påskris. Fjädrar i alla kulörer bundna av flinka fingrar till hejdlösa kreationer pryder som vanligt butiksingångarna runtom i Klippans kommun. 

Pengarna från försäljningen av påskris går till välgörande ändamål. Till påsk kommer Lions att stå på Allétorget och sälja korv med bröd samt sälja lotter. Även i det här fallet går pengarna till välgörande ändamål. Några exempel på vad Lions stöttar; paradisco på Ekebo där deltagare från Klippans kommun entréavgiften och Klippans Busstrafik AB ställer upp med buss som rattas av den välkände Tommy Hansson som ställer upp gratis. Sedan flera år betalar Lions Club Klippan 10 000 kr till avslutningsklasserna i kommunen, allt för att eleverna ska arrangera en positiv avslutning av grundskoletiden. Bowlinggänget, en bowlingklubb för personer med funktionsvariationer ska resa till SM i parabowling i Örebro. Lions stöttar med 8 000 kr. 

Lions hjälper andra människor, föreningen med stort hjärta!