Upplev det bästa på landet

Ett första stopp blir att titta på inredningsdetaljer, betong­figurer och kläder till henne hos Raw By Jörle­vik vars butik ligger inne på Ljungby­hed park. 

Resan fortsätter ut till Riseberga där vägen kantas av vacker natur med Rönne å som slingrar sig jämns med vägen. Träden har skiftat färg i höst och ramar in landskapet i en färgprakt. Två ställen att besöka om helgerna är dels Hagens lantgård, dels Ängaröds bod. Hagens lantgård är mest känd för sin ljusstöpning men här finns även allt det mysiga till hemmet i form av inredningsdetaljer samt köttlådor från lamm.

På andra sidan Rönne å ligger 1700-talsgården Ängaröd som numera även lockar med en klädesbutik med designkläder för kvinnor som tycker om härliga färger, feminin design och unika mönster. Märken som Masai gör det enkelt för dig att hitta rätt passform med damkläder för just din figur. Kläder som vänder sig till den modemedvetna kvinnan som söker en avslappnad och personlig stil. Här hittar du även second-hand, antikviteter och produkter från gården som egenproducerad honung. Nu till jul kan du även köpa en gran med dig hem.

Upplev naturen, besök gårdsbutiker och handla modekläder på en och samma gång. Ljungbyhed och Riseberga har mycket att erbjuda som du knappt visste om.