Gunns Mode – butiken med känsla för mode

Ute är det grått och regnigt men en lång kö av modeintresserade kvinnor har samlats för att gå på modevisning hos Gunns Mode. Det ligger en förväntan i luften och inne i butiken kommer det serveras en tallrik med mat från Sweet Harmony. Att stötta varandra lokalt är viktigt.

Hos Gunns Mode är det viktigt med personlig service och att kläderna är av hög kvalitet. I butiken på Storgatan i Klippan finns det ett stort utbud av kläder för alla tillfällen: arbete, fritid och festligheter. Varje klädesplagg, skomodell och accessoar är noga utvalt. Helena håller stenkoll på modet genom att åka på trendspaning till modestäder runt om i Europa och samtidigt besöka grossister. Butiken har allt det senaste, från topp till tå.

Helena i den populära skoavdelningen.

Kvällens modeller bär upp kläderna med den äran och det utbyts många gillande nickar mellan besökarna om plaggen. Medan modellerna visar upp kläderna berättar Helena om märkena, formen och materialet kläderna är i. Att mannekängerna är i varierande storlek och ålder, underlättar för besökarna när de ska bedöma de olika plaggens form och färg. När modevisningen är klar har alla besökare chans att handla till rabatterade priser och prova kläder som de sett under kvällens modevisning.

En nyhet hos Gunns mode är herrskjortor från Dahlin by Eberstål.

Uppskattad skoavdelning

Gunns Mode är numera den enda fysiska skobutiken kring Söder­åsen för kvinnor som söker efter snygga och moderiktiga skor. Nästan 150 olika modeller av skor finns det att välja mellan; allt från sneakers, pumps, loafers och boots till gummistövlar och inneskor. Snygga skor höjer din outfit till en ny nivå. En nyhet i butiken är herrskjortor från Dahlin by Eberstål, det är skjortor med attityd som produceras inom 100 mils avstånd. Den klassiska skjortan är ett definitivt måste i den välklädde mannens garderob.

Boka tjejkväll

Tänk dig att ha butiken helt själv tillsammans med dina väninnor. Det är möjligt att förverkliga. Boka en tjejkväll, samla ihop väninnor och bli bjuden på minimodevisning, snacks och dryck, samt stylingtips. Efteråt shoppar ni med rabatt! Minst 10 personer, max 20 för att boka.