Nya tider, samma goda Norrehus

Äntligen har Norrehus öppnat igen med matservering och nytt i huset är att det finns en konditor som bakar kakor och tårtor. 

Känslan av hemtrevnad slår emot en när man öppnar dörren. Det andra som slår en är doften av nylagad mat. Det nya är att lunchen serveras varm på tallrik och att det finns veckans soppa som buffé. I disken frestar godsaker som matiga mackor, sallader, smörgåstårta, bakelser, tårtor –  ja allt du kan tänka dig för att mätta en hungrig och/eller fikasugen mage. 

Premiären den 8 februari blev uppskattat av matgäster som längtat efter att Norrehus skulle öppna upp igen.

– Det märktes att gästerna hade saknat maten och Norrehus. Nu hoppas vi att alla hittar tillbaka hit men även kommer hit för en förmiddagsfika eller eftermiddagsfika. Det finns kakor, semlor och annat gott att fika på hela dagen och allt är nybakat, säger Marica och Emilia i mun på varandra.

Välkomna in i Norrehus hemtrevliga och speciella miljö med hemlagad mat och fika med mycket kärlek. Det finns även möjlighet att beställa take away. Ring gärna och boka på 0435-101 05.