Lokalt och butikslagat – receptet för bra julmat!

Vi på ICA Kvantum Klippan har varit en del av julfirandet för många kunder i flera år. Julen kan dessvärre för många upp­levas stressig. Utöver allt som ska inhandlas och förberedas, ska det helst finnas tid över för umgänge också.

Undvik därför ett stressmoment genom att låta ICA Kvantum hjälpa dig med julmaten! På ICA Kvantum i Klippan tillagar vi maten själva och väljer råvaror med omsorg och i största möjliga mån närproducerat.

– Vi vill erbjuda en delikatessdisk utöver det vanliga. Vår kunniga personal hjälper mer än gärna till att välja bland mat, ost och delikatesser från när och fjärran. I köket arbetas det dagligen för fullt i att tillaga god mat för både kropp och själ, berättar Filip Cronberg.

Läckerheter i jul

I Kvantums kök & deli träffar vi Peter, Emma och Wilma som frestar med flera julklassiker. Här finns Kvantums omtyckta laxsallad med både varmrökt och gravad lax samt den butikslagade brun­kålen som har sin givna plats på julbordet. En smakrik nyhet är rimmad fläsksida, griljerad med fransk senap, kummin och fling­salt. Lika gott är den lågtempererade och grillade fläskläggen, enkelt och gott smaksatt med julens kryddor. Flera anrättningar finns även som laktosfria!

Omtanke för det lokala

När du handlar lokalt gör du skillnad för producenter och företagare i din närhet. På ICA Kvantum i Klippan vill man alltid lyfta fram lokala leverantörer, och så även inför julen.

– Omtanken kring det lokala i kombination med den goda smaken ligger oss varmt om hjärtat på ICA Kvantum. Vi söker ständigt nya möjligheter kring att erbjuda våra kunder lokal mat från närliggande gårdar och producenter. Vi är stolta över de närliggande samarbeten vi har idag och gör vårt yttersta för att lyfta fram och visa på dess egenskaper och fördelar i butiken. Utifrån lokal omtanke och perspektiv ser vi vinster för alla involverade, från producent till konsument, förklarar Filip.

Välkommen till julen på ICA Kvantum i Klippan – butiken som skapar möjligheter och där inspiration, kvalitet och omtanke står i centrum!