Köket är hemmets hjärta

Ett besök i Tullssonhuset och du har allt till ditt nya kök. 

Ahlins möbler och Aleks kök har gemensam utställning av inredning för kök samt möbler. Ett besök ger inspiration och idéer till ditt nya kök, ett kök som du stolt kan visa upp för släkt och vänner, och som ger dig en skön känsla.

– Varmt välkommen att titta, boka ett möte och planera ditt nya köket. Vi skräddarsyr allt efter ditt behov och drömmar, säger Dragan.

Kommande års kökstrend är samspel mellan trä och färger i köket. Färgen i köket ska framhäva träet, kontrasten mellan kalla färger och mörkt, varmt trä är också ett bra sätt att sätta fokus på träet. Konsten är att få färger och material på köksluckor, bänkskivor, väggar och golv att hänga samman, så att helhetsintrycket mättar din längtan efter färger.

Köksmöbler till oslagbara priser

På Ahlins möbler hittar du ett brett sortiment av både inomhus- och utomhusmöbler. Här hittar du sköna soffor, matgrupper till extra bra pris och sängar att vakna utvilad i. Fina kvalitetsmöbler till bra pris som gör ditt hem till en plats att älska.

– Som en fristående möbelaffär med många olika leverantörer finns det många populära möbler att välja mellan och det som inte finns hemma kan vi beställa hem. Min vision är inte att sälja produkter i en näthandel, för mig är den personliga kontakten med varje kund i butiken viktig, berättar Niklas.

Uppgradera dina vitvaror

Ett kök ska även vara funktionellt och kul att arbeta i. Rätt vitvaror gör det möjligt. Om du vill göra din vardag enklare kan du välja intelligenta vitvaror som du kan styra med mobilen. Tänk på att det är bättre för miljön att byta ut gamla modeller mot nyare och mer energisnåla alternativ.

– Kylskåp kan dra ganska mycket el, kolla därför energimärkningen, det sparar du pengar på i elräkningar. När du ska ha en ny spis så är induktion att rekommendera då plattan blir varm väldigt snabbt, säger Benny.

Kom in till Pantzars Ljud & Bild så får du personlig hjälp med allt inom vitvaror och hemelektronik.

– Vi hjälper dig med leverans och inkoppling av produkter samt bortforsling av dina gamla produkter vid köp av nya, avslutar Benny.