Nyårsmiddag från Delikatessen på Ica Kvantum Klippan

Gott nytt matår!

Det smakas mat, det pratas mat och diskarna dignar av kvalitetsmat tillagad av kockarna i köket. I delikatessdisken finns det alltid gott om smakupplevelser och personalen hjälper gärna dig om du vill ha mattips.

I Kvantumköket arbetar kockar och kallskänkor med flera års erfarenhet av god matlagning. Varje vecka lagar de mat från grunden och sätter stor stolthet i den kvalitet på maten de levererar. I vårt kök lagar och producerar vi allt från delikatesser till vår delidisk, till färdiga måltider och catering.
– Vi som jobbar med att komponera och tillaga maten är dels noga med vilka råvaror vi väljer, endast de bästa är bra nog och dels ska det finnas en röd tråd från förrätt till efterrätt. Vi använder i huvudsak svenska, och gärna närproducerade, råvaror i vår matlagning och beroende på säsong gäller det att hitta det bästa som finns att tillgå avseende smak och kvalitet, för­klarar Peter.

Menyerna till nyår är komponerade med stor omsorg för att ge dig en riktig smakupplevelse. Välkommen med din beställning av lyxig nyårsmeny, så kan du fokusera på annat än matlagning! Beställ 5 dagar innan leverans. Maten är lätt att värma precis innan servering vilket gör att du har gott om tid att ägna tid åt din fest och dina gäster.

Med önskan om ett gott nytt smakrikt år!


3-rätters nyårsmiddag från Ica Kvantum, Klippan
3-rätters nyårsmiddag från Ica Kvantum, Klippan

3-rätters nyårsmiddag

Förrätt

Laxmoussetårta toppad med gravad laxros, rödlök & brynt pepparrot.

Huvudrätt

Alternativ 1: Lågtempererad oxfilé, serveras med krämig potatisgratäng, karamelliserad rödvinssås samt vinigrettmarinerade haricots verts toppad med knaprigt bacon. (349:- pris per person)

Alternativ 2: Helstekt fläskfilé, serveras med krämig potatis­gratäng, karamelliserad rödvinssås samt vinigrett­marinerade haricots verts toppad med knaprigt bacon. (259:- pris per person)

Dessert

Crumbles med färska hallon & blåbär i en vanlij­kräm stänkt med arraksrom.