Tapeter från Colorama lyfte torpet

Den mysiga braskaminen höjer stämningen ytterligare,

Med utsikt från Söderåsen har Pernilla Ahlberg renoverat ett torp som hon flyttat in i. Med skogen som granne har det fallfärdiga torpet totalrenoverats till att bli ett mysigt hem.

I princip har det byggts ett nytt hus i det gamla. Torpet är vingt och snett vilket gav utmaningar när såväl kök skulle monteras som när det skulle tapetseras.

Inredningsproffs
Det finns en mysig känsla inne i huset. Den gamla murstocken har fått muras in där den gamla bakugnen räddades. Pernillas hem har en harmoni och balans utifrån hur inomhusmiljön är med möblering, färg och form, Feng Shui, helt enkelt. Färgen i tapeten plockar upp bjälkarna, köksinredningen och är gammeldags med torp­känsla.
– Jag var inne tre gånger hos Colorama och fick hjälp av Veronica att välja tapeter. Alla tapeterna har grå grund som fångar upp köket och de är samstämmiga i hela huset. Eftersom det är öppen planlösning och öppet upp till nocken måste det det finnas en balans, berättar Pernilla.

Coloramas utbildade inredningsexperter, i det här fallet Veronica, hjälper gärna dig att kombinera färger och material på väggar, golv och övrig inredning för ett lyckat slutresultat. Ett annat exempel på det är allt trä i huset är laserat med lasyr från Colorama.
– Jag handlar alltid hos Colorama eftersom jag får personlig hjälp och de är genuint intresserade av mig och det jag ska göra. Du är mer än en kund hos Colorama och de har de bästa produkterna, avslutar Pernilla.

  • Efter renoveringen

  • Efter renoveringen

  • Efter renoveringen

  • Före renoveringen

  • Före renoveringen

  • Före renoveringen

  • Före renoveringen