Fira Alla hjärtans dag

I år infaller Alla hjärtans dag på fredagen den 14 februari och de flesta människor värdesätter någon form av uppskattning på detta datum mer än vad de själva vill erkänna.

Alla hjärtans dag grundar sig i ett firande av helgonet Sankt Valentin, men har utvecklats till ett firande av romantiken och kärleken. Traditionellt så firas alla hjärtans dag genom att göra något speciellt för den man älskar, allt från att skriva kärleksbrev till att skänka bort små gåvor till den man tycker om.

Tips på present
Presenterna bestäms förstås av din relation till den som ska ta emot gåvan och din ekonomi. Men undersökningar har visat att den mest uppskattade presenten, för båda könen, oftast brukar vara en resa. Kanske en romantisk weekend-resa vore något? Res­Teamet i Klippan har flera olika resor att välja mellan.

Underkläder och kläder är populära presenter som du hittar på Gunns Mode eller på Basthi alternativt Lukas.

Det behöver inte alltid vara dyrt att fira någon på Alla hjärtans dag. Om du inte har några pengar är klassikern att helt enkelt bjuda på en middag. Undvik dock att köpa lotter till din älskade. Det är helt enkelt inte kul att få en trisslott då detta är en fantasilös och opersonlig presenten.