Colorama sätter färg i Simons hus

Simon Olssons renoveringsobjekt i Kvidinge håller på att ta form.

Huset ska inte totalrenoveras utan husets ursprung ska bevaras i största möjliga utsträckning och inredning och möbler återbrukas. Till sin hjälp har Simon Coloramas duktiga personal.
– All färg till väggar och golv har jag köpt hos Colorama. När jag kommer in som en virvelvind med en massa idéer får de stopp på mig och får ur mig vad jag behöver hjälp med. Dessutom alltid med ett leende på läpparna. Färgen till golvet blandade Veronica fram och väggfärgerna har de tagit fram i rätt nyanser, säger Simon.

Känsla för detaljer
Huset är långt ifrån klart utan flera rum ska fortfarande ordnas till. De rum som börjar bli klara har fått charm och känsla. Golv­färgen lyser upp rummet, väggarnas ursprungsmålningar har tagits fram och tvättats. I vardagsrummet är Simon på väg att välja färg till väggarna och stuckaturen i taket.
– Jag har en massa idéer om hur jag ska måla tak och väggar. Framåt våren vill jag även måla om fasaden och få fram ursprungliga identiteten på husets utsida. Finns många tankar på hur jag ska få fram forna glansdagar på utsidan, förklarar Simon entusiastiskt.

Just nu är det fokus på insidan som gäller. Att behålla charmen och historien med huset är prioriterat.
– Självklart vill jag att det ska vara tidsenligt i hela huset. Byggnadsvård är högprioriterat, därför håller jag på att ta fram historia och letar bilder över huset från förr, fortsätter Simon att förklara.

Välj Colorama
När du ska förändra ditt hem, är sugen på nya tapeter eller färger åker du precis som Simon till Colorama i Klippan. Här får du god service, bra produkter till vettigt pris när du vill lägga nya golv, måla eller tapetsera. Välkommen till Colorama, här finns allt du behöver!