Alla barn ska få en lycklig jul

Lina Öster och Sarah Bauer har inför julafton arbetat ideellt med att samla in julklappar åt behövande barn i Klippans kommun. Familjer som anser sig behöva stöd, har kunnat skicka in sin ansökan samt barnets eller barnens önskelistor till Julklappshjälpen Klippan.

Människor har lämnat in nya och bättre begagnade saker till julklappar på Capios BVC, Familjens Hus och Preem på Storgatan. I lokalen på Preem har varje leksak märkts upp och sorterats för att sedan slås in till paket. Lina och Sara berättar:
– Folk är givmilda och vi har fått in massor av leksaker och böcker som vi spritar och gör rent innan vi slår in klapparna i julklappspapper. Många är glada över initiativet och det kommer folk och lämnar saker varje dag. Vi har dessutom flera företag som valt att sponsra som Preem, Nordic Wellness m.fl.