Sommarfest på alla pensionärers dag

Alla pensionärers dag inföll av en händelse samma dag som de boende och personalen vid äldreboendet Vidåsen firade med sin årliga sommarfest.

För 24:e året i rad och för tredje året uppe i hembygdsparken Pers­lund fick de boende vid Vidåsen åka cruising i raggarbil genom Åstorp till Perslund. Även LSS verksamheten och anhöriga var medbjudna till festen. Aktivitetssamordnare Anita Hansson är eldsjälen som organiserar det hela varje år och hon har varit med vid samtliga sommarfester! Åstorps Rotaryklubb och Lions hjälper till att köra boende fram och tillbaka. Civilförsvarets kamratförening grillar hamburgare och hembygdsföreningen står för markservicen på festen i Perslund. Till maten serverade Klippanprofilerna Bengt Wickström och Börje Norén pensionärs­rock live från scenen. Nygrillade hamburgare, kaffe, lättöl och tårta, det blev en riktig fest idag när sommarfesten och Alla pensionärers dag firades!