Närproducerad mat av högsta kvalitet!

Utanför Östra Ljungby, i Övarp, hälsar Eva och Tomas kunderna välkomna till sin gårdsbutik med egen uppfödning.

Det är liv och rörelse på gården där hönsen springer fritt. Barnen som följer med föräldrarna när det ska handlas får träffa korna, fåren och grisarna på gården. Här finns det endast rediga råvaror från gården!
– Människor är trötta på ”matfusket” och vill i allt högre utsträckning veta var maten de äter kommer ifrån. När de handlar hos oss får de den bästa kvaliteten på köttet och en personlig kontakt när de handlar, säger Eva Scott Bengtsson.

I Övarps gårdsbutik köper du lokalproducerat kött av nöt, lamm och gris. Köttlådor, vaccumpaketerat hängmörat kött från egen uppfödning. Gårds­butiken lockar med egna korvar och hamburgare, ägg från fri­gående höns på gården, rapsolja från Bjäre och närproducerad honung. Kom ut till Övarps gårds­butik – det är väl värt ett besök!