Späckat program på Företagardagarna

Den 10-11 maj fylls Lindab Arena i Ängelholm med fler än 200 utställare och intressanta föreläsare.

Företagardagarna är regionens största näringslivsmässa. Med drygt 220 utställare och cirka 8000 besökare på två dagar är detta en unik mötesplats.

I år kommer fyra företag från Söderåsen (Rönneådalens Sport & Fritid, Söderåsens Turridning, Lilla Trulla Gårdshotell, samt Golfklubben i Ljungbyhed) att gemensamt marknadsföra sig på en av monterplatserna. Klippans kommuns Näringslivsavdelning kommer givetvis att besöka mässan. Är du intresserad av att följa med oss på en dag fylld av inspirerande möten, engagerande diskussioner och utvecklande föredrag, kontakta oss på: naringsliv@klippan.se.

Mer information och program finns på Ängelholms Näringslivs hemsida:
http://naringsliv.engelholm.com/information/foretagardagarna/