Butiken som har allt – speciellt nöjda kunder

När LT Lantmän i Ljungbyhed lottade ut ett presentkort var det många som svarade och ville vinna.

Med motiveringen…
”Butiken i Ljungbyhed är välskött och har ett stort sortiment. Dom har även trevlig och kunnig personal. Man känner sig alltid välkommen när man kommer hit. Helt klart är att ingen annan butik kan vara bättre än den i Ljungbyhed.”
…vann Leif Persson, Ljungbyhed, 2000 kronor att handla för på LT Lantmän.

Nöjd och trogen
När Leif får reda på att han vunnit blir han glad och när vi träffas på LT Lantmän har han ärende dit ändå.
– Det här är en butik som verkligen har allt. Personalen är underbara, hjälpsamma och kunniga. Mattias är en stjärna för oss kunder. Han är alltid glad och trevlig. Vi har faktiskt jobbat ihop under många år. Jag var brandman vid Ljungbyheds brandkår i 38 år och under många år var Mattias med i min grupp, berättar Leif.

Nöjda kunder som återkommer och den stora bredden på utbudet av varor i butiken är LT Lantmäns signum.
– Jag har släktingar som åker hit från Perstorp och handlar. Butiken i Ljungbyhed är uppskattad av många, fortsätter Leif.

Stort utbud
LT Lantmäns butik i Ljungbyhed omfattar hela 1500 kvm varav 500 kvm är grovbutik med foder och byggmaterial.
– Det kan inte bli bättre än vad det är. Här finns allt, bra skyltat och toppenpersonal som hjälper till. Nu när jag vann tror jag att jag ska köpa nya elgrejer till köket, de behöver förnyas, avslutar Leif.

Brett sortiment
När vi går en runda genom butiken håller Frida på att ställa upp julsakerna i butiken och Mattias har precis ställt i ordning bland verktygen och bland färgen. På väg ut till grovbutiken träffar vi Peter som är butikschef som hjälper en kund med skruvar. I grovbutiken är det djurfoder till såväl hund, katt, kanin och häst som säljs. Det finns allt du behöver till hemmet och trädgården. På väg ut passerar vi verktygen och häst­sakerna.
– Här finns verkligen allt. Har vi inte det så kan vi ordna fram det, säger Viktor innan vi går ut ur butiken.