Ett lyckat samarbete!

Prenad – El

Prenad har lång erfarenhet av elinstallationer och elservice – från det vanliga vägguttaget till komplexa system. Det är oftast olika projekt hos privatpersoner och i samarbete med bygg­företag som Er Byggare som arbeten utförs.

Renovering pågår
Serviceelektrikerna Jonas Borgqvist från Klippan och Johannes Loftán från Ljungbyhed demonterar el så att Er Byggares snickare Pontus Dahlqvist kan göra sitt arbete.
– Eljobb kräver behörig personal och vi brukar sam-arbeta med Er Byggare vid renoveringar. Vi gör även kök, badrum och allt annat som gäller el åt privatpersoner, förklarar Johannes Loftán.

En av fördelarna med att anlita Prenad är att du alltid får behörig och kompentent personal som dessutom har anknytning till bygden. Prenad finns alltid nära och de kan sina saker.
– Vi levererar alltid högsta kvalitet oavsett uppdragets omfattning. Prenads storlek och personal med anknytning till bygden är en oslagbar styrka, avslutar Jonas Borgqvist.

Er Byggare

Prenads eldemontering i Klippan görs för att Er Byggares snickare ska kunna renovera och bygga om en ovanvåning. Snickaren Pontus Dahlqvist gör ett av sina sista jobb hos Er Byggare.

– Jag ska börja hos min bästa kompis som har företag på Bjärehalvön. Vi kom överens om det redan i skolan och nu ska det bli av. Jag har haft det bra hos Er Byggare. Det är väldigt strukturerat och välplanerat med bra personal. Mina starkaste rekommendationer både att jobba hos Er Byggare eller att anlita till jobb, det är välräknade jobb utfört av duktiga snickare samt prisvärt, säger Pontus Dahlqvist.

Hela ovanvåningen är på väg att förändras. Golvet är riktat, stödben på väggarna ska byggas klart och isolering är på gång liksom att rikta taket. När det är gjort ska det upp en vägg och det ska bli två separata rum med garderober. När Er Byggare är klara ska det finnas tre sovrum, TV-rum samt en toalett och en vindslucka med vindstrappa.
– Er Byggare är ett lokalt byggföretag med bred yrkeskunskap som gör kvalitativa arbeten. Det har varit fantastiskt att få jobba här och vara en del av den höga servicekvaliteten som Er Byggare har, avslutar Pontus Dahlqvist.