Stötta Barncancerfonden – cykla Spin of Hope på Kupolen

Varje år har Kupolen samlat fantastiska deltagare som med sin kämparglöd och vilja att hjälpa cyklat och samlat in pengar till Barncancerfonden. Målet med Spin of Hope den 17 mars 2018 är att stödja och hjälpa cancerdrabbade barn och deras familjer genom att samla in pengar som kommer de drabbade tillgodo via Barncancerfondens lokala föreningar.

Ni deltar genom att ni anmäler ett lag om 1-12 personer, lagavgiften är 1 500 kronor, som turas om att hålla igång en spinningcykel i 12 timmar. Om man är 12 deltagare i laget blir det 125 kronor per person. Hela deltagaravgiften går till Barncancerfonden – som fördelar de insamlade pengarna till Barncancerfondens lokala föreningar.

Samla ihop ditt lag och anmäl er för att vara med denna fantastiska dag!

Ps. Om du vill bidra lite extra kan du anmäla dig till en “Guldcykel”-plats för 3 000 kronor.