Förändring av Swedbanks bankverksamhet i Perstorp

Den 29 mars flyttar Swedbanks kontor i Perstorp till Klippan och resurserna samordnas där för att säkerställa den lokala närvaron även i framtiden. Personalen i Perstorp kommer kunderna att kunna träffa på kontoret i Klippan. Uttagsautomaten och serviceboxen i Perstorp kommer inte att påverkas av denna förändring.

Vi ser en snabb förändring i vår omvärld, där fler och fler av våra kunder använder digitala kanaler för att göra sina vardagsärenden. Det har, även i Perstorp, medfört att allt färre kunder besöker våra kontor. Det är bakgrunden till att vi tagit detta beslut, säger Per Johansson, chef för Swedbank i Klippan och Perstorp.

 

Swedbank finns även tillgängliga via internet-, mobil- och telefontjänster dygnet runt, året runt.

Vi har förståelse för att flytten av kontoret i Perstorp kan innebära andra förutsättningar för en del av våra kunder. Vi kommer att göra vårt yttersta för att fortsätta ge den bästa servicen till våra kunder med utgångspunkt från våra kontor i Klippan, säger Per Johansson.