Ica Perstorp bjöd traditionsenligt på julfrukost

För 18:e året i rad bjöds det på julfrukost på ICA i Perstorp och som traditionen säger är det alltid lördagen innan 1 advent.

Ingemar Larsson har drivit ICA i Perstorp i 18 år och haft julfrukost varje år. Att det är uppskattat hos Perstorpsborna är det ingen tvekan om, trots att folk kommer och går är det fullt vid borden hela tiden.

En annan tradition vid julfrukosten är att Klippans musikkår är på plats och spelar. Inramningen med uppdukade bord på lagret och en orkester som spelar är unikt.

Det är ett riktigt julbord som väcker julkänslan. Bröd i olika former, kokta ägg och kallskuret till pålägg. Det bjuds både på julmust och kaffe från Zoegas. Du kan tro att kunderna som lät sig bjudas var nöjda och positiva. Ett fantastiskt initiativ och tradition av ICA Perstorp och Ingemar med personal.