Inofficiell hundutställning avgjord i Klippan

Japanska spetsklubben arrangerade den 23-24 september en inofficiell hundutställning för alla hundraser. Gensvaret blev över all förväntan med hundratalet hundar som ställdes ut, från chihuahua till irländsk varghund gjorde upp om priserna.

– Alla hundar oavsett hundras och ålder var välkomna, berättar Monica Petersson som är aktivitetsansvarig i japanska spetsklubben.

För hundägarna är det extra spännande när alla olika hundraser ställs mot varandra eftersom det helt är upp till domarens smak och tycke som avgör.

– Det blev en lyckad och supertrevlig dag. Många vill att vi ska göra om det igen så mycket lutar åt att vi gör om det nästa år. Utan Petra Fröberg Beck som fixar allt runt omkring och alla sponsorer hade ingenting varit möjligt. Jag vill rikta ett stort tack till ICA Kvantum, Colorama, KMT, WNR, Maywis blomsterhandel, Hjärtat konditori och Söndraby el för att de ställde upp som sponsorer, avslutar Monica.