Höstens Modetrender

Det finns mycket fint att se fram emot i höst vad gäller mode, både vad gäller kläder och skor. Vi har frågat butikerna i Perstorp hur modet ser ut i höst och vad de har att erbjuda.

Fothälsan i Perstorp – Monica
– Stilrent med mycket mönster är det som gäller i höst och vinter. 70-talet går igen, nästan ABBA-inspirerat, där glamourösa detaljer på kläderna är viktigt. Mönster, svulstiga färger och lyxiga metaller
är genomgående i klädmodet. Som enda butik i Perstorp kan vi
erbjuda både moderiktiga kläder och bokning av tid för personlig styling.

– Vi har blick för mode och är nyss hemkomna från inköpsmässan i Stockholm, så nu har vi allt du behöver i höst i butiken.

Trendi skor – Kjersti
– I höst väljer man gärna en lite herrskoinspirerad lågsko. Lack har kommit tillbaka, som hel sko eller som detalj. Vi har massor av boots och stövletter. Svart är färgen nr 1 (vilket passar alla mönstrade kläder), men även brunt i olika nyanser och fina skinn. Sneakers, gärna med vit sula, är också helt rätt. Lite längre fram övergår vi till kängor och stövlar.

– Hos oss kan du hitta både snygga moderiktiga skor och matchande väskor. Bra personligt urval och service får du av oss på Trendi skor.