Perstorpsdagarna – en folkfest!

Perstorpsdagarna den 23-27 augusti bjuder på något för alla. Det blir musikaliska uppträdanden där hemmafavoriterna Donnez öppnar med gratis dans på torget. 

Ett stort tält kommer att vara placerat på torget med en dansbana och scen. Idol-Rebecka är en av många andra artister som kommer få tältet att lyfta och marken att gunga.

Det blir mycket mer än musik under Perstorpsdagarna. Det blir talangtävling, bingo, trolleri med Jozima Magic och barnunderhållning med Mamma Måd för att nämna något.

Till det mer spektakulära inslaget står räddningstjänsten för som ska släppa en bil från en lyftkran för att visa hur ett fordon kan se ut efter en krock i 50 km/tim.

– Det är positivt att kunna erbjuda Perstorpsdagarna som ett gratisarrangemang. Kommunen inser betydelsen av att ha ett lokalt arrangemang för alla och har skjutit till pengar som gör det möjligt att slopa entré- och biljettavgifter helt, säger fritidschef Magnus Almström.

För dig mellan 7-16 år som kan sjunga eller spela något
instrument arrangeras det Talangtävling i tältet på torget den 25 augusti klockan 16.30. Butikerna passar på att visa upp sig med lite extra bra priser.