Bruksspelet 2017

Bruksspelet går in på sin näst sista vecka av att visas. Om du inte varit där än och besökt föreställningen så är det dags att köpa biljett. Årets föreställning ”Högt Flygande Planer” utspelar sig på 1920-talet, då Elsa Andersson som första kvinna i Sverige tog flygcertifikat på Enoch Thulins flygskola i Ljungbyhed.

Unikt för Bruksspelet är dels att föreställningen utspelar sig i autentisk fortfarande aktiv bruksmiljö, och dels att ensemblen består av såväl amatörer, barn och ungdomar, som professionella skådespelare.

Föreställningen varar cirka 2 timmar inklusive paus.

Presentkort och biljetter över disk köps på Bruksspelets kontor. Adressen är Sågen, Ängelholmsgatan 9, Klippan. Telefonnummer Ingrid 0702-729835. Kontoret är bemannat måndag-fredag 10-16, lunchstängt 12.30-13.30. Biljettförsäljning även på Klippans Turistinformation, Storgatan 46. Serviceavgift 15 kronor/bokning. Observera! Matbiljetter säljs i år endast via Parkköket i Klippan, 0435-101 09.