Kultur i Natur på Odensjön i Röstånga firar 25 års jubileum (1993-2017)

Årets jubileumskonsert – Kultur i Natur på Odensjön – bjuder på jubileumsnostalgi med lokala förmågor. Klippans Ungdomsorkester välkomnar publiken innan scenen äntras av Elisabeth Assarson-Marsh, Kristina Backe, Madaroarna, Quidinge Country Rockers och Martin Olins stråkkvartett nr. 2 och 4.

Christer Sjögren tillsammans med Magnus Johansson, en av Sveriges mest folkkära trumpetare, tar tag i tonerna andra akten. Sist men inte minst gästar Elisa Lindström oss, som trollbinder oss med sin röst och utstrålning.

ÅRETS KONSERTDATUM
Torsdagen 17 augusti kl. 19:00
Fredagen 18 augusti kl. 19:00
Lördagen 19 augusti kl. 19:00

BILJETTINFORMATION
Biljettpris 500 kr. Begränsat antal biljetter.

Biljetterna är slut till fredagens konsert men det finns kvar till torsdagen och ett fåtal till lördagen. Tiden fram till konserternas början säljs de kvarvarande biljetterna endast direkt över disk hos ICA Nära Röstånga på Skäralidsvägen 1 i Röstånga