Ugglehallen

Första spadtaget är taget på nya idrottshallen Ugglehallen. Satsningen bedöms vara en av de största i Perstorp, drygt 40 miljoner kronor finns budgeterat. Ugglebadet är lite av Perstorps flaggskepp och när Ugglehallen med omgivande fotbollsplaner och strävområden blir klart kommer Perstorp att ha en samlad toppanläggning, ett riktigt sportcentrum. Kommunstyrelsens ordförande Ronny Nilsson höll ett kortare anförande innan det var dags för ett samlat första spadtag. Se filmen här från första spadtaget idag:

Publicerat av Klippanshopping.se den 12 juni 2017

Första spadtaget är taget på nya idrottshallen Ugglehallen. Satsningen bedöms vara en av de största i Perstorp, drygt 40 miljoner kronor finns budgeterat. Ugglebadet är lite av Perstorps flaggskepp och när Ugglehallen med omgivande fotbollsplaner och strävområden blir klart kommer Perstorp att ha en samlad toppanläggning, ett riktigt sportcentrum.

Kommunstyrelsens ordförande Ronny Nilsson höll ett kortare anförande innan det var dags för ett samlat första spadtag. Se filmen här från första spadtaget idag: