Rickard Nilsson håller föredraget: Mitt Liv Som Pressfotograf

– Föredraget jag håller heter ”Mitt liv som pressfotograf” och skildrar en resa över världen bakom kameran, säger Rickard Nilsson. Det här ska absolut inte ses som något avslut, utan möjligtvis en delrapport.

Ljungbyhedsson
Rickard föddes och växte upp Ljungbyhed, försvann sedan till Kvällsposten i Malmö. Rickard hann även med några år i Stockholm innan han 1989 kom tillbaka till bygden, då som flottiljfotograf på F5.
– 97 lämnade jag bygden igen och styrde kosan till Bildbyrån, berättar Rickard. Men för sju år lämnade jag där och startade eget.

Föredragshållare
Vid sidan av allt plåtande så håller Rickard sju-åtta föredrag varje år. Rickard, som numera är bosatt i  Hässleholm, återvänder alltså till brottsplatsen ännu en gång. Denna gång med ett föredrag på Ljungbyheds Bibliotek. Senast han höll föredrag i Ljungbyhed så gjordes det för fullt hus på F5-området.

Vad: ”Mitt liv som pressfotograf”
Var: Ljungbyheds Bibliotek
När: 27 April kl 14