Arktis – Liv i en värld av is och snö

Den professionella naturfotografen Felix Heintzenberg som är uppvuxen i Lübeck och sedan 1995 bosatt i Lund kommer till Klippans konsthall den 20 april. Felix Heintzenbergs fotografi har vunnit olika priser i internationella fototävlingar, och två av hans böcker har av Världsnaturfonden WWF utsetts till Årets Pandabok, ett litteraturpris för bästa naturskildring i text och bild. Hans bok ”Arktis – Liv i en värld av is och snö” är nominerad till Augustpriset 2016 i kategorin fackböcker. Det är boken ”Arktis – Liv  en värld av is och snö” han kommer att prata om och visa bilder på det fascinerande arktiska djurlivet som idag hotas av vår tids kanske största utmaning – klimatförändringen.

När: 20 april,

Tid: Kl. 18.00

Plats: Klippans konsthall

Fri entré.