Nominering pågår till årets företagare i Åstorp

Allmänheten har möjlighet att nominera årets företagare, årets entreprenör och årets nyföretagare. Sedan den 15 februari kan alla som vill hämta en nomineringsblankett i butiker, på banker eller medborgarkontoret i Åstorp. Sista nomineringsdag är den 15 mars. Passa på att nominera tilltänkta pristagare!

Vinnare i varje kategori kommer att utses av en kommitté bestående av Företagarna, Åstorps kommun, LRF, Swedbank, SEB och Handelsbanken. Utmärkelsen ”årets företagare” är en 30-årig tradition. Utmärkelsen ges till en enskild företagare som under året utfört en prestation som efter omständigheterna framstår som en berömvärd förebild för andra företagare och övriga samhället.

Mer information finns på Företagarna i Åstorps hemsida: http://www.foretagarna.se/astorp