Temakväll kring Kvarka

Åsbo Ryttarförening, Distriktsveterinärerna och Skånes Ridsportförbund bjuder in tillsammans till en spännande kväll krig temat Kvarka.

Du får en unik möjlighet att lyssna och diskutera kvarka med Gittan Gröndahl, vet med dr. som även är huvudansvarig för djurslaget häst på SVA sedan 2005. Martina Hurtig, Ringsjöortens Lantliga Ryttarförening kommer att inleda mötet. Överdomare Lena Klang Martinsson kommer sedan att tala. Målet med denna kväll är att skapa en bild av vad kvarka är för sjukdom, hur smittan ska hanteras i praktiken samt hur det går att förebygga kvarka i ett stall.

Plats: Torsdag 2 mars

Tid: klockan 18.30-20.30

Plats: Ljungbyhed Park, Flygarhall

 

Ingen kostnad och Skånes Ridsportförbund bjuder på fika i paus.

 

Anmälan: ulla@hernersel.se, märk ämnesraden med ”KVARKA”, senast 27 februari.

Vi mejlar bekräftelse på anmälan.