Klippan har förstärkt sitt redan starka lag med landslagstjejen Fanny Gradin som bor i Klippan med sin sambo Johan. Hennes tränare Mikael Petersson är förstås nöjd med att Fanny även valt att börja tävla för Klippan.

Fanny Gradin betraktas som ett av de stora framtidshoppen i svensk brottning och tillhör SOK:s topp- och talanggrupp. Klippans brottarklubb fortsätter att locka till sig talanger eftersom det finns goda träningsmöjligheter, bra tränare och andra brottare som möjliggör kvalificerad träning.

Att flytta till Klippan var ett bra val enligt Fanny själv:

– Träningen i Klippan är bäst både vad gäller teknik och fys men även sparringen förstås. Jag ser fram emot säsongen och att få börjar brottas matcher igen.

Förutom brottningen trivs även Fanny utanför brottarmattan med allting.

– Jag trivs jättebra i Klippan. Allting är nära och samlat, det finns allt jag behöver på nära avstånd, avslutar Fanny