NY tävling – Bli en vinnare på Görans Ljud & Bild!

Görans Ljud & Bild är butiken med det breda utbudet i centrala Klippan. Från att tidigare ha sålt allt inom hemelektronik har man sedan några år tillbaka utökat med hushållsapparater. Idag trängs de flesta av hemmets små och stora maskiner på butikens hyllor.

Månadens vinnare i Söderås Journalens tävling kommer att få ett pris värt 2000 kronor hos Görans Ljud & Bild. Allt vi behöver ha är en rolig, intresseväckande, stimulerande, inspirerande, uppfriskande, magnifik eller eminent liten motivering till varför just du skall vinna priset!
Som vinnare kan du välja bland mobiltelefoner, tv-apparater, datorer, tvättmaskiner, elvispar, mikrovågsugnar och mycket mer av allt det som ryms på hyllorna i butiken. Passa på att förstärka maskinparken där hemma genom att deltaga i vår månadstävling!
Skicka din motivering om varför just du skall bli vinnare till oss senast 31 augusti.
Skicka den till:
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 Klippan

Märk ditt svarskuvert ”Göran Ljud & Bild”.