Vinn varor på Söndraby El

Så småningom kommer julen att vara förbi och avmattningens tid tar vid. Puh! Då får man se över sin maskinpark… Är elvispen fortfarande hel? Är juleljusen ännu i form? Har matberedaren dragit sin sista suck? Hur ser lagret av glödlampor ut?

Den som är lite smart svarar på ovanstående frågor och ställer sig dessutom frågan: Fick jag verkligen det jag ville ha i julklapp? Varför har jag då samma gamla rakapparat? Hur var det nu, skulle vi inte byta kaffe­bryggare..?

Har du otillfredställande svar på dessa frågor så kommer ett bra tips här! Deltag i vår månadstävling! Vinsten är varor till ett värde av 2.000:- på Söndraby El, butiken på Järnvägsgatan i Klippan, som löser alla problem när det gäller hushållets mindre maskiner.

Skicka en motivering till varför just du skall vinna månadstävlingen senast den 4 januari 2016 till:
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 Klippan
OBS! Märk ditt svarkuvert med ”Söndraby El”