Trädgårdsförening i Perstorp

Föreningslivet i Perstorp har fått ett tillskott! I början av november samlades en grupp trädgårdsintresserade och tog beslut om att starta en trädgårdsförening. Man antog stadgar och en styrelse bestående av sex personer valdes.

– Vi kommer att använda Föreningssidan i Söderås Journalen för att nå ut med information, så den som vill veta mer om aktiviteter och är intresserad av att bli medlem håller ögonen öppna. Föreningen har också en grupp och en sida på facebook, berättar Kjell Andersson, en av initiativtagarna. En del formellt arbete pågår, vi håller till exempel på att skaffa bankgiro för att hantera medlemsavgifterna.

Har du tillgång till Facebook kan du söka efter ”Trädgårdsföreningen Perstorp” och efterhand få mer information. Och föreningen har som sagt för avsikt att informera genom denna tidnings Föreningssida. Kontaktuppgifter med mera lär komma!