Tor Svensson & hans vänner hyllade 60-talet

Den före detta musikläraren Tor Svensson på Snyggatorpsskolan har vid flera tillfällen arrangerat konserter och satt upp musikaler som han bjudit Klippanborna på. Framför allt är det hans elever som då har fått möjlighet att ta sina första steg på en scen. Men en avslutad yrkesbana innebär inte avslutad aktivitet, i alla fall inte för Tor Svensson!

Två kvällar i november bjöd han och hans vänner på 60-talsmusik på Sågen. De framförde en del godbitar från de mer kända banden från den tiden; The Mamas & The Papas ”California dreaming”, Ray Charles´ ”Hit the road, Jack” och Procol Harums ”A whiter shade of pale”.

Själva bandet bestod av musiker från Klippan. Förutom Tor Svensson på orgel och gitarr, var det Jimmy Witlock, trummor, Anders Nilsson, bas och Per Långberg, gitarr. På sång fanns de begåvade sångerskorna Jenny Palm, Therese Nilsson och Linda Regmyr, en skönsjungande trio! Mats Olofsson, även han en god sångare, agerade konferencier och lotsade publiken genom föreställningen på ett utmärkt sätt.

En trevlig kväll med god musik och mer än fullsatt i konsertlokalen på Sågen! Ett lovvärt inititativ från Tor Svensson & hans vänner i samarbete med Studie­främjandet, FUB och Klippans kommun.