Systrarna i Gränden utsedd till Årets kafé!

Magasinet Skåne har utsett Systrarna i Gränden till Årets kafé! Magasinet utser ”Årets bästa” i ett tiotal kate­gorier, bland annat Årets bästa skåning, Årets restaurang, Årets mataffär och alltså Årets kafé.

– Det är med stor glädje vi har tagit emot beskedet om att vi blev Årets kafé, säger systrarna Jonna Moline och Jessica Andersson i Gränden. Jättekul! Vi blev så förvånade, vi vet inte vem som har föreslagit oss, men det är jätteroligt!

Till Årets bästa skåning utsågs Hasse Andersson – kanske ingen stor överraskning. Den före detta Östra Ljungbybon har ju haft ett fantastiskt år efter framgångarna vid Melodifestivalen. Ifjol utsågs Bjärhus Gårdsbutik i Klippan till Årets matproducent och Årets mötes­plats blev då Stationen i Röstånga.

Att bli utsedd till Årets kafé är verkligen positivt och välförtjänt för Jonna och Jessica. Deras verksamhet innefattar såväl kafé som restaurang och delikatessbutik. Besök Järnvägsgatan 32 i Klippan så får du själv se vad de har att erbjuda!