Anna tog med sig familjen in i studion!

Det blev familjen som tema när Anna Nilsson från Stidsvig vann vår månadstävling – fotografering i Adapt Medias studio och utskrifter av fotona. Nästa år fyller hon och maken 70 år och dottern fyller 40 år. Det var alltså dags att dokumentera familjen inför dessa årsdagar!

Det var inte helt lätt att hitta en tid när barn och barnbarn kunde komma loss från arbete och andra aktiviteter, men en kväll i slutet av november fanns alla på plats i fotostudion på Adapt Media. Anna och maken Sten var där, sonen Thomas och dottern Loella med sina respektive familjer.

Busiga bilder

Sen blev det många foton; med hela klanen, föräldrar med barn, mor- och farföräldrar med barnbarn, kusiner och syskon. Det blev lite seriösa foton blandat med spex och trams. Kort sagt, det blev många varianter på fotona även om motiven var de samma!
– Ja, hon fick oss att busa lite, säger Anna om Adapt Medias fotograf, Camilla Peurell. Det tyckte vi var kul, speciellt ungarna. Vi fick vara naturliga och det kändes jättebra!

Nu gäller det för Anna att välja ut format och papperskvalitet för utskrifterna som ingår i priset. Inte helt lätt kanske, i synnerhet som det var många foton som blev bra…