Skinande nya trädgårdsredskap

Eva Levin i Perstorp har envisats med att laga sina gamla trädgårdsredskap. En spade med hemmagjort handtag och en räfsa med ett halvt skaft kunde efter vinst i Söderås Journalen bytas ut mot sprillans nya trädgårdsredskap från Optimera i Klippan!
– När jag läste att Söderås Journalen tävlade ut 2 000 kronor att välja varor för på Optimera tog jag min chans! Jag brukar aldrig skicka in till tävlingar, så jag blev otroligt glad och överraskad när jag fick veta att jag vunnit, säger Eva Levin när Söderås Journalen möter upp henne på Optimera en dag i början av maj.

Hon bor i villa i Perstorp och har en ganska liten trädgård. Den innehåller mycket stenar och plattor vilket resulterar i mycket ogräshackande.
– Den lilla trädgård man har vill man hålla i ordning, och det kommer säkert bli mycket roligare nu med nya, fina trädgårdsredskap, säger Eva och spanar in det stora sortimentet av trädgårdsredskap som Optimera kan erbjuda.

Mycket för pengarna

Magnus Holmberg är på plats och hjälper Eva att plocka ut sakerna som ska göra trädgårdsarbetet roligare och snyggare.
– Ta denna spaden istället, den är ergonomisk och bättre för din rygg, Samma pris dessutom som de vanliga spadarna! tipsar Magnus om när Eva väljer en ny spade.

– Nu är det verkligen säsong för trädgårdsredskap och många fixar med sina hus så fort det blir lite mildare väder, fortsätter Magnus.

I Evas vagn finns nu både häcksax, hacka, spade och kratta. Och Eva vet precis vad mer hon ska införskaffa: en ny handgräsklippare!

Säljare Camilla Pålsson hjälper Eva att välja ut en smidig, snygg och enkel handgräsklippare och sen är vinnaren mer än nöjd!
– Tänk vilken tur att jag skickade in och vann! Nu åker de gamla trädgårdsredskapen till soptippen, avslutar vinnaren och packar in sina nya, fina trädgårdsredskap från Optimera i bilen.