Folkfest i Klippans Stadspark med musik, sång och mat!

Den 11, 12 och 13 juni fylls Stadsparken i Klippan med musik, sång och trevligheter! Lions Club Klippan arrangerar i samarbete med Partyfabriken årets Klippanfestival och bjuder in till tre dagar fyllda av upplevelser och trevligt umgänge.

Sven Johansson är PR-ansvarig i Lions Kul-kommité och han och de andra i Lions ser fram emot årets festival.
– Det blir massor av musik! På torsdagen inleder vi och då går det i Klippanbandens tecken. De lokala banden Midnight Blue Band, Yu Competion och Sméns Baglomma kommer och spelar. Alla tre dagarna är det talangjakt med final på lördagen, säger Sven.

– Är man sugen på att vara med i Talangjakten så kan man anmäla sig till Partyfabriken, fortsätter Sven.

Fredag med glass och Nick Borgen

Fredagen inleds i barnens tecken och på förmiddagen blir det underhållning för kommunens alla förskolebarn som bjuds på glass. Under fredagslunchen underhåller PRO-kören och alla seniorer erbjuds då en lunch för 50 kronor.

Partyfabriken kommer som vanligt att erbjuda sina ”dinner-shower” där maten serveras av sjungande och dansande servitriser. På fredagskvällen är det dessutom ”We are all the winner tour” tillsammans med Partyfabriken och Nick Borgen.
– Det brukar vara fullt ös när de har sina showkvällar!

Finalkväll!

Lördagen är festivalens grande finale! Då koras en vinnare i talangjakten och det blir stort godisregn på eftermiddagen för alla barn.

På lördagskvällen spelar populära Klippanbandet Linus Borg Band (kända från bland annat Svensktoppen nästa i P4 Kristianstad).
– Förra året var det så mycket folk på lördagskvällen att vi fick stänga grindarna. Vi i Lions gör detta för Klippanborna som kan passa på att komma ut och umgås på hemmaplan. Det är tre härliga och intensiva dagar för hela familjen. Vi håller tummarna för mycket folk och fint väder, avslutar Sven.