Blomstrande år för Maywis Blomsterhandel!

I sex år har Klippanborna och övriga kunnat köpa blommor hos Maywis Blommor. 2014 tog man steget och utökade till nya, stora lokaler mitt i Klippan. Det i kombination med förstklassig service och gott bemötande var delar av motiveringen till årets Köpmanspris.

– Det känns fantastiskt bra. Jag har knappt hunnit smälta utnämningen ännu. När jag startade blomsteraffären för sex år sedan kunde jag väl aldrig tänka mig att vi skulle få Köpmanspriset år 2014, säger en glad ägare och pristagare, Maria Frohm.
Under hela sommaren har Maria, medarbetare, familj och vänner renoverat den nya och större lokalen. Den 1 september var allt klart och då slog man upp dörrarna på Storgatan 27. Maria och hennes medarbetare är mycket nöjda med sin nya lokal.
– Arbetsmässigt är det mycket bättre här. Vi har gott om plats och kan vara effektiva. Vi florister behöver inte flytta runt, utan kan stå och arbeta på ett och samma ställe.

– Det är extra roligt att det är våra kunder som röstat fram oss och ger oss det här priset, fortsätter Maria.

Tårta i butiken!

Den 16 december är det prisutdelning på kommunfullmäktige i Klippan.
– Vi kommer fira med tårta i butiken, så alla våra kunder får gärna komma in och fira med oss!
Vilket år Maywis Blomsterhandel och Maria haft! Ny, större lokal och som pricken över i:et Köpmanspriset 2014. Frågan är hur man kan toppa detta år 2015?
– Genom att bli Årets Företagare, skrattar Maria och tar emot ännu en kund i den vackra affären.

Motivering:

”Klippans kommuns köpmanspris” röstas fram av kommunens medborgare.
”Under året har Maria Frohm med Maywis Blomsterhandel expanderat och sett affärsmöjligheter i de nya situationer som hon ställts inför och som möjliggjorts. Maywis Blomsterhandel är en god förebild med en estetiskt tilltalande butik som hjälper till att göra Klippans centrum levande. Förstklassig service och ett gott bemötande är ledord för verksamheten”.