Lys upp januarimörkret med bowling och god mat

Vad sägs om en gratis helkväll på bowlinghallen i Klippan i januari, när mörkret är som mest kompakt och plånboken är som tommast?

I samarbete med Bowla.net erbjuder Söderås Journalen nämligen denna unika möjlighet. Skicka in ett brev där du förklarar varför just du eller någon närstående förtjänar detta pris, så väljer Söderås Journalen ut två välförtjänta vinnare, som vi gör ett reportage om i ett senare nummer.

För att komma i fråga för vinsten ska du ha möjlighet att göra ditt besök på Bowla.net fredag eller lördag kväll under veckorna 2-5. I priset ingår en timmes bowling, skohyra samt filé- eller tacobuffe exklusive dryck för dig och fyra vänner. Vi behöver ditt bidrag
skickat till följande adress senast måndagen den 1 december.

Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 Klippan

OBS! Märk ditt svarkuvert med ”Bowla”

Lycka till!