Har du kanske Årets bild i din kamera?
Glöm då inte att skicka in den!

Att fotografera sin omgivning är hetare än någonsin. Sociala medier, med Instagram och Facebook i spetsen, har genererat många nya hobbyfotografer. Är du en av dem? Glöm i så fall inte att skicka in dina bilder till Söderås Journalens och Klippanshopping.se:s succétävling Årets bild.

Tävlingen är indelad i fem olika kategorier: Människor, Djur och natur, Människor, Ögonblicket och Juryns Specialpris. Vinnarna utses av Söderås Journalens redaktion i samråd med Ljungbyhedsbördige fotografen Rickard Nilsson.

Max fem bilder

Som tävlingsdeltagare ställer man upp med maximalt fem bilder, och man väljer själv vilken eller vilka av de fyra kategorierna man medverkar i. I kategorin ”Lokala motiv” måste det framgå att bilden är tagen inom Söderås Journalens utgivningsområde (Klippan, Ljungbyhed, Perstorp, Östra Ljungby, Röstånga och Kvidinge). I övrigt räcker det att bilden är tagen någon gång under 2014.

Fina vinster

Vinnarna i de fem olika kategorierna tilldelas vardera 1 000 kronor i form av så kallade Klippancheckar, som går att använda som betalning i alla butiker i Klippan som tillhör Klippans Köpmannaförening.

Ladda upp på Klippanshopping.se

Tävlingsbilder laddas upp på www.klippanshopping.se under fliken ”Fototävling” och ”Skicka in bild”. I början av 2015 presenteras vinnarna i Söderås Journalen.